Löpargrupp

Löpargruppen i Bankekind

Löpargruppen i Bankekind vänder sig till dig som vill träna löpning tillsammans med andra. Om du är nybörjare eller mer erfaren spelar ingen roll. Om du tar det lugnt eller springer snabbt som vinden har ingen betydelse. Det viktiga är att du vill träna löpning. 

Du guidas genom olika typer av löppass som alla har det gemensamt att man vanligen inte tränar på det sättet själv. Passen är vanligen av intervallkaraktär eller backträning och innebär att man förbättrar sin snabbhet, styrka och uthållighet.

Passen inleds med en kortare presentation och hur det ska anpassas för att fungera optimalt för alla som deltar. Vi håller ihop gruppen inom samma område för ökad gemenskap och för att kunna peppa varandra. Du får feed-back och instrueras där det behövs eller där det önskas.

14/5 kommer Rickard Emilsson att ansvara för träningen. Rickard är elitlöpare som dänger av 5 km på en kvart och nu inriktar sig på medel- och långdistans. Han kommer att presentera sig själv och sin löpning samt hålla ett pass med fokus på teknik och snabbhet. Missa inte! Mer om Rickard hittar du HÄR.

Vårtermin 2018
Start måndag 12 feb kl 19:30 Samling Bankekindskolan

12 träningspass
Teknik- och löpspecifika styrkeövningar
Drygt en timme inkl kort uppvärmning
Vecka 7, 9-13, 15-17, 19-21.

För medlemmar i Svinstadsjöns IF: 300 kr
Övriga: 350 kr

Anmälan
Anmäl dig genom att mejla mig så bekräftar jag din anmälan med mer information.
nilssonsvetenskap@gmail.com